Kies voor een jaarabonnement op de GezinsGids samen met de dubbele airfryer van Inventum. Normaal gesproken samen voor € 252, nu samen voor € 164*

Bijna zonder olie of vet toch heerlijke frites en snacks bakken met een lekker, knapperig korstje? Dat kan met de dubbele airfryer GF800HLD van Inventum! In deze hetelucht friteuse met 2 manden van elk 4 liter inhoud kun je ongeveer 1600 gram frites tegelijk bakken. Of tegelijkertijd twee verschillende gerechten!

Voor de twee manden kan je verschillende instellingen kiezen en indien gewenst zorgt de Sync ervoor dat de kooktijd van de beide manden precies op dezelfde tijd eindigt. Je eten is dus altijd tegelijk klaar. Deze airfryer is gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de frituurmanden en inlegroosters met anti-aanbaklaag gewoon in de vaatwasser zetten. De reguliere prijs van dit apparaat bedraagt € 149,99.

Bent u al abonnee? Koop dan deze dubbele airfryer dan hier voor de zeer aantrekkelijke prijs van, € 95,-*

*excl. € 5,40 verzend en administratiekosten. Dit abonnement loopt tot wederopzegging. De reguliere jaarprijs van een GezinsGids abonnement bedraagt € 103.