Mijn abonnement

Wilt u een adreswijziging doorgeven? Of is een GezinsGids niet bezorgd? Via onderstaande formulieren kunt u dat aan ons doorgeven. Lukt het niet? Dan kunt u contact opnemen met een GezinsGids-medewerker via: 030 230 3500

Adres wijzigen en meer
 Middels onderstaande formulieren kunt u zelf wijzigingen in uw abonnement doorvoeren. Komt u er niet uit, bel of mail ons gerust. We zijn u graag van dienst.

Wilt u opzeggen in verband met een overlijden? Klik dan hier.


Veelgestelde vragen

U kunt een abonnement op GezinsGids en/of BimBam cadeau geven door het cadeau-abonnement te kiezen op de abonnementen bladzijde. Het enige dat u na het invullen nog hoeft te doen, is de ontvanger op het juiste moment het goede nieuws melden. 🙂

Er zijn cadeaucheques beschikbaar om zo het abonnement symbolisch te overhandigen. Wij sturen u die graag toe. Stuur ons ná het invullen van het formulier een bericht met uw adres, dan heeft u de cadeaucheque binnen enkele dagen in de bus. Leuk om te geven!
Deze service is uiteraard gratis.

De bekende GezinsGids-prijspuzzel staat gepubliceerd in het Zomernummer en in het Winternummer, maar verschillen qua opgave. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door GezinsGids-adverteerders en worden cadeau gedaan aan de vele winnaars. (ongeveer 250 winnaars per puzzel). Je kan als persoon één keer meedoen.

De GezinsGids verschijnt 25 keer per jaar. Begin december verschijnt er een dubbelnummer van bijna 300 pagina’s, in de zomer een extra dik nummer van 200 pagina’s en 4x per jaar een extra dik themanummer. Ook verschijnen er meerdere keren per jaar specials als bijvoorbeeld een Trouwspecial. Deze worden voor abonnees automatisch bijgesloten.

De opzegtermijn voor een abonnement is 30 dagen, met het einde van de abonnementsperiode (tot wanneer u betaald heeft) als afloopdatum. Wenst u per direct op te zeggen, dan is dat veelal niet goedkoper. U betaalt dan namelijk over de huidige periode de losse verkoopprijs en de bijkomende administratiekosten voor het uitzoeken en terugboeken.
Hoe dat voor uw abonnement uitvalt, kunt u opvragen via de button Opzeggen. U krijgt dan precies te zien wat uw opties zijn.

Adverteren kan door met ons contact op te nemen via de pagina adverteren.

De GezinsGids is los te koop in diverse christelijke (online) boekhandels. Een overzicht is te vinden op de pagina losse verkoop GezinsGids.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Bellen kan ook, we zijn bereikbaar op 030 230 3500.

Adresgegevens

GezinsGids
Elzenkade 6
3992 AC Houten
030 230 3500