Acties

Winactie: Familiedagen in Gorinchem!

Door

op

In de najaarsvakantie opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor de Familiedagen. Het gehele gezin is van 23 oktober t/m 25 oktober welkom op deze gezellige beurs. Het concept is gelijk gebleven met dat van eerdere jaren: voor een vaste prijs kan er naar hartenlust worden gestruind, gegeten en gedronken. Daarnaast is er alle ruimte voor ontmoeting, samenzang en andere muzikale intermezzo’s.

Om de beurs voor gezinnen betaalbaar te houden is er wederom een familiekaart beschikbaar. Deze kaart geeft toegang voor vader, moeder en maximaal drie kinderen.  GezinsGids abonnees maken kans op één van de gezinskaarten t.w.v. € 32,50.

Meedoen? Voer dan uw gegevens in op het onderstaande formulier en geef aan waarom juist u kans wilt maken op één van deze kaarten.

 

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

2 Comments

  1. Mariska Bredeweg

    22 februari 2018 at 21:22

    Onze oudste zoon (bijna 10) heeft het momenteel niet makkelijk met het accepteren van zijn handicap (hij is geboren met een kleine hand en 2 x 2 vingers zitten aan elkaar gegroeid). Ook onze andere kinderen zouden we graag een leuk uitje geven voor de vakantie gezien dat we een nogal hectische periode achter de rug hebben.

  2. marinka van Schaik

    26 februari 2018 at 08:28

    Geaag maken wij kans op de gezinskaart voor de familiedagen, omdat wij in de kerstvakantie weinig met de kinderen hebben kunnen doen ivm de geboorte van onze jongste zoon, een dagje familiedagen zou voor iedereen een geweldige optie zijn, zelfs voor de kleine van 9 weken, die dan lekker binnen kan slapen!

Geef een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *