Over de GezinsGids

In deze tijd komt er veel op gezinnen af. Veel zaken vragen om een antwoord. De vraag is hoe je dicht bij de identiteit blijft waar je voor staat. Als GezinsGids willen we daar een bijdrage aan leveren.

Evenwichtige Informatie

Hoe we dat doen? Door goed naar onze lezers te luisteren! Van daaruit proberen we u zo evenwichtig mogelijk informatie te geven, zodat u zelf uw mening kunt vormen. Zo willen we op basis van Gods Woord antwoorden geven op uw vragen in de vorm van een christelijk familietijdschrift.

Een rustpunt

Daarnaast willen we een rustpunt zijn. Daarom besteden we veel aandacht aan boeken, vrije tijd, het vorstenhuis en nog veel meer. GezinsGids staat iedere twee weken voor een moment van ontspanning; diepgaande interviews, Bijbelgetrouwe overdenkingen, dagjes uit voor het hele gezin en reportages die je bijblijven! De redactie probeert zo evenwichtig mogelijk informatie te geven, zodat u uw mening kunt vormen. Zo willen we op basis van Gods Woord antwoorden geven op vragen van nu.

De geschiedenis van de GezinsGids

De GezinsGids bestaat al sinds 1948 en is daarmee één van de oudste tijdschriften van Nederland. Neem hier in kijkje in de geschiedenis van de GezinsGids.

Colofon

Een vast team van betrokken medewerkers zorgt voor uitgave van de GezinsGids.

Uitgever

C.J. de Leeuw

eindredactie

b. van de beek-pellegrom

Uitgeefassistente

J.H.M. Corbijn-de Leeuw

Redactiemedewerkers

D. de Bruin,
R. Mulder

Advertentieverkoop

A. Versprille

Vormgeving

N.M. Kroon-Limburg

Abonnementenadministratie

L. Vogelaar-Kruis

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Bellen kan ook, we zijn bereikbaar op 030 230 3500.

Adresgegevens

GezinsGids
Elzenkade 6
3992 AC Houten
030 230 3500