In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) willen wij u informeren over de verwerking van uw persoonlijke gegevens in het kader van deze prijspuzzel. Als verantwoordelijke organisatie hechten wij waarde aan transparantie en naleving van gegevensbeschermingsnormen.

De namen van de winnaars zullen bekend worden gemaakt in ons tijdschrift en worden gedeeld met de prijsverstrekkers voor de juiste erkenning. Deze informatie wordt niet verder aan derden. Daarnaast kunnen de namen en adressen worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals het informeren van deelnemers over toekomstige prijspuzzels en ander relevant nieuws van GezinsGids. Daarvoor kunnen we gebruik maken van externe verzendhuizen en mail-systemen, handelend binnen de kaders van de AVG. Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt.

De formulieren worden verwerkt via Brevo, een platform dat voldoet aan de AVG-normen voor gegevensverwerking. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over ons gegevensbeleid, kunt u contact met ons opnemen.