De inzendtermijn is verlopen. Iedereen ontzettend veel dank voor het meedoen. We hebben vele creatieve en mooie, maar vooral complete oplossingen binnen gekregen. De jury buigt zich erover en zal de oplossing en de namen van de vele winnaars plaatsen in de GezinsGids van 11 februari D.V.


Elk jaar is het weer een mooie tijd met de advertentie-puzzel in het GezinsGids WinterNummer. Natuurlijk vanwege het puzzelplezier, maar ongetwijfeld ook omdat er mooie prijzen te winnen zijn, die exclusief door GezinsGids-adverteerders beschikbaar gesteld werden.
Doe ook mee!

Hier volgen enkele tips:

  • Neem de tijd voor het maken van de puzzel; de meeste mensen lossen de puzzel niet in één keer op;
  • Kopieer de pagina met opdrachten zodat er bij het zoeken niet steeds teruggebladerd hoeft te worden;
  • Er zijn minder vragen dan adverteerders. Dat betekent dat een groot deel van de advertenties niet terugkomt in de oplossing;
  • Is een vraag echt niet op te lossen? Leg de zoektocht dan even stil en pak de draad een dag later weer op. Of vraag een bekende om mee te zoeken. Met een frisse blik ziet u vaak meer.

Elkaar tips geven mag, maar let op het puzzelplezier van de ander en geef geen (bijna) complete antwoorden. Alle reacties en tips worden door de redactie beoordeeld voorafgaand aan plaatsing.