De inzendtermijn is verlopen. Iedereen ontzettend veel dank voor het meedoen. We hebben vele creatieve en mooie oplossingen binnen gekregen. De jury buigt zich erover. De namen van de winnaars en de oplossing worden geplaatst in de GezinsGids van 10 februari 2022 D.V.
En nogmaals dank aan onze adverteerders die zoveel mooie prijzen beschikbaar stelden.

 


Elk jaar is het weer een mooie tijd met de advertentiepuzzel in het GezinsGids Winternummer. Natuurlijk vanwege het puzzelplezier, maar ongetwijfeld ook omdat er mooie prijzen te winnen zijn, die exclusief door GezinsGids-adverteerders beschikbaar gesteld werden. Doe ook mee!

Hier volgen enkele tips:

  • Neem de tijd voor het maken van de puzzel; de meeste mensen lossen de puzzel niet in één keer op;
  • Kopieer de pagina met opdrachten zodat er bij het zoeken niet steeds teruggebladerd hoeft te worden;
  • Er zijn minder vragen dan adverteerders. Dat betekent dat een groot deel van de advertenties niet terugkomt in de oplossing;
  • Is een vraag echt niet op te lossen? Leg de zoektocht dan even stil en pak de draad een dag later weer op. Of vraag een bekende om mee te zoeken. Met een frisse blik ziet u vaak meer.

Elkaar op deze website tips geven of vragen stellen mag, maar let op het puzzelplezier van de ander en geef geen (bijna) antwoorden. Alle reacties en tips worden door de redactie beoordeeld voorafgaand aan plaatsing, dus een geplaatste reactie is meestal niet direct zichtbaar.